Неухильне дотримання Конституції – запорука стабільного сьогодення і успішного майбутнього! – Ігор Молоток

28.06.2021

Сьогодні, 28 червня, виповнюється 25 років з дня ухвалення Конституції України. Документом було закріплено правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. «За» проголосували 315 депутатів.

– Чверть століття тому було ухвалено Основний Закон України, який є одним з найдемократичніших у світі. Згідно Конституції – країна існує для людей і саме людина є найвищою соціальною цінністю нашої держави. Це основне правило, яким кожен з нас має керуватись у своїй повсякденній діяльності, – зазначив у святковому привітанні народний депутат України від Сумщини Ігор МОЛОТОК.

Парламентар акцентував увагу на тому, що у будь-якій діяльності важливі не посади і звання. Найважливіше те, наскільки ти людина у тій чи іншій ситуації.

– Щиро бажаю, щоби Основний Закон нашої держави на всіх рівнях реалізовувався в повній мірі. Це запорука стабільного сьогодення і успішного майбутнього! – підкреслив Ігор МОЛОТОК.

Варто зазначити, що сучасна Конституція створювалась протягом шести років: з 1990 по 1996. Основний Закон складається з 15 розділів і 161 статті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: