Шосткинський ЦНАП працює за новою адресою

29.06.2021

Шосткинський ЦНАП запрацював у новому приміщенні, і розміщується тепер на першому поверсі Шосткинського міськвиконкому. Поки що установа функціонує у тестовому режимі, але вже перейшла на 5-тиденний робочий тиждень. «Велике переселення» відбулося завдяки міжнародній програмі «U-LEAD з Європою», мета якої – максимально сконцентрувати послуги, які надають спеціалісти органів місцевого самоврядування та органів державної влади, передає ШосткаNews.City.

Сучасний ремонт, інформаційні монітори, дитячий куточок, нова оргтехніка та меблі – саме таких перетворень зазнав перший поверх міськвиконкому, де тепер розміщується Шосткинський ЦНАП. Такі новації покликані значно підвищити якість обслуговування громадян, які звертаються сюди за різноманітними адмінпослугами, говорить виконуючий обов’язки начальника ЦНАПу Євгеній Григорев.

«Ми отримали підтримку від міжнародної програми «U-LEAD з Європою», завдяки якій Центр був облаштований сучасною технікою та системою електронної черги, що значно підвищило якість і швидкість прийому громадян», – підкреслив він.

Поки що Шосткинський ЦНАП працює у тестовому режимі, але вже перейшов на 5-тиденний робочий тиждень. А зовсім скоро прийматиме громадян і по суботах. «Сьогодні в Центрі працюють спеціалісти різних напрямків – як безпосередньо працівники ЦНАПу, так і представники суб’єктів надання адміністративних послуг», – розповідає Євгеній Валерійович.

Наразі ми надаємо понад 50-ти послуг і маємо намір цей список розширити.

Зокрема, у ЦНАПі планують запровадити реєстрацію фізичних та юридичних осіб-підприємців, громадських формувань, оформлення паспорту громадянина України та для виїзду за кордон.

За словами керівника, здебільшого шосткинці звертаються до ЦНАПу з питаннями соціального характеру, а також за отриманням реєстрації місця проживання та земельних послуг.

Обслуговує Шосткинський ЦНАП як мешканців міста, так і жителів інших населених пунктів громади. Все залежить від виду послуги, яку людина отримує, зауважує Євгеній Григорев.

«Наприклад, паспортні та соціальні послуги ми надаємо як по місту, так і по громаді», – розповідає він.

Тобто, мешканці громади надають необхідні документи представникам старостинських округів, а ті у свою чергу – до Шосткинського ЦНАПу

«Надалі ми працюватимемо над тим, аби громадяни могли отримати максимальну кількість послуги саме в нашому приміщенні», – зазначає керівник.

Практично усім необхідним обладнанням Шосткинський Центр надання адміністративних послуг сьогодні забезпечений. Так само як і його відділення у Ображіївському та Погребківському старостинських округах. На черзі останнє придбання – це устаткування для виготовлення паспортів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: