Під сумським засохлим «Щастям» хочуть оформити землю

30.06.2021

Сумські депутати збираються дати парку «Щастя» відповідний статус, а також офіційно оформити під ним землю – на вул. Інтернаціоналістів, у районі озера Чеха. Про це сьогодні на сесії Сумської міськради заявив мер Сум Олександр Лисенко, пише shans.com.ua.

Нагадаємо, що мова йде про нову зелену зону, яка з’явилася біля озера в рамках акції «Мільйон дерев за добу». 10 квітня тут висадили понад 300 саджанців. Велику їх частину закупили громадські працівники в розпліднику, частину приносили люди й організації та висаджували в приготовані лунки. А за два місяці виявилося, що не всі саджанці прижилися. Багато ялинок і сосен виявилися слабкими і засохли. У самому ж парку трава була по пояс і забивала молоденькі деревця…

Тобто парк «Щастя» – безгоспний. Департамент інфраструктури м. Суми ще тільки опрацьовує питання його постановки на баланс і його подальшої перспективи спільно з фахівцями міськуправління архітектури і департаменту забезпечення ресурсних платежів… Треба думати, оформлення землі – один із перших етапів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: