Як дівчині змінитися до невпізнаваності? 4 простих поради

30.06.2021

Кожна представниця прекрасної статі відрізняється своєю неповторною зовнішністю. І немає нічого страшного в недоліках, якщо вони не позначаються на психологічному стані. Але в тому випадку, якщо дівчина комплексує, потрібно щось змінювати. Змінитись до невпізнаваності і перетворитися в «прекрасного лебедя» може абсолютно кожна дівчина!

Зверніть увагу на посмішку

Щира посмішка може приховати будь-які недоліки. Але саме вона часто і стає приводом для комплексів. Нерівні зуби, негарний відтінок емалі, неправильний прикус — всі ці проблеми можна усунути в кабінеті стоматолога. Прикус допоможуть виправити брекеты, а зробити посмішку більш виразною вдасться за допомогою відбілювання.

Зачіска

Досить радикально змінити колір волосся, щоб змінитись до невпізнаваності. А щоб після перевтілення не з’явилося ще більше комплексів, варто довіритися фахівцеві. Стиліст підкаже, яку зачіску зробити і який відтінок найкраще підійде під колір очей і обличчя.

Хода і постава

Часто буває так, що стрункі дівчата не приваблюють уваги протилежної статі, а представниці прекрасної статі з пишними формами не мають відбою від хлопців. Вся справа в ході і поставі. Якщо дівчина має психологічні комплекси, вона часто сутулиться і ходить невпевненою ходою. Красива постава і граціозна хода — ось, що відрізняє по-справжньому впевнену в собі представницю прекрасної статі.

Попрацюйте над фігурою

Фізична активність і правильне харчування допоможуть вдосконалити фігуру. Якщо займатися спортом регулярно, можна дійсно змінитися до невпізнаваності. Крім того, заняття допомагають удосконалити поставу і поліпшити настрій. Спорт сприяє позбавленню від психологічних комплексів.

За допомогою правильного харчування можна позбутися не тільки від зайвих кілограмів, але і від проблем зі шкірою, нігтями і волоссям. Це не означає, що потрібно відмовитися від улюблених продуктів. Але переглянути раціон все ж варто.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: