Одяг для вагітних від магазину Лєбутік

30.06.2021

Вагітність - це прекрасний час, коли жінка збирається подарувати світові нове життя. У неї змінюються харчові звички і фігура, так що під ці зміни потрібно пристосовуватися, зокрема, купуючи спеціальний одяг для вагітних, який має свої особливості.

Що відрізняє одяг для вагітних жінок

Одяг для вагітних жінок має такий крій, який є оптимальним саме під час вагітності. Специфічний крій зовсім не означає, що одяг має бути вільним. Деякі моделі суконь і блуз дійсно мають завищену лінію талії та вільний низ, однак це обумовлено популярністю даної моделі, яка надає вагітній жінці чарівний вид.

Під час вагітності організм жінки зазнає значних фізіологічних змін, що впливають на обмінні і гормональні процеси. Це може проявлятися в зміні чутливості шкіри, збільшення потовиділення і навіть роздратуванні на тілі. Тому в одязі для вагітних жінок кращі натуральні тканини.

Спеціальний одяг для вагітних, який можна носити кожен день, дозволяє відчувати себе комфортно в такий особливий період. Речі при цьому не повинні здавлювати живіт і заважати при ходьбі.

Чому обов'язково потрібно купувати спеціальний одяг

Гінекологи усього світу говорять про те, що відсутність правильного «вагітної» одягу може стати причиною не тільки дискомфорту, але і виникнення ряду захворювань, або загострень вже існуючих, а це неприпустимо.

Переходити зі свого традиційного гардеробу до нових речами потрібно тоді, коли вагітна починає відчувати себе діскомфортно в повсякденному одязі. Требва правильно підібрати одяг для вагітних, який не здавлює тіло (за винятком компресійної білизни), не залишає відбитків на шкірі, не викликає алергії.

Треба зазначити, що одяг для вагітних "живе" максимум 6 місяців, а це дуже недовго. Тому виробники зазвичай намагаються зробити так, щоб його можна було вікористовувати й після пологів. Наприклад, додають можливість комфортно годувати дитину завдяки спеціальному секрету, закладенному з самого початку.

Це не той період, коли варто купувати велику кількість одягу, оскільки зовсім скоро носити його буде не можнв. Втім, сучасні жінки, на відміну від своїх мам, під час точно не сидять вдома, тому їм потрібні речі на кожен день, які складуть базовий гардероб. Вони повинні бути багатофункціональніми. Як правило, ідеально буде вибрати для себе до десяти максимально комфортних речей, які при цьому добре поєднуються між собою. Якщо чогось не вистачає, можна потім докупити, але відразу краще не хапатися за все речі, які виглядають привабливо, бо виробники намагаються зробити майбутню маму красунею.

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: