У Недригайлові вода здорожчає більше ніж на 20%

01.07.2021

У зв’язку зі збільшенням собівартості послуг, з причин незалежних від КП «Недригайлівводосервіс», підприємство повідомляє про необхідність підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 2021 рік, передає romny24.info.

Головною причиною планових витрат є те, що діючі тарифи встановлені на базі показників 2016 року з централізованого водовідведення та показників 2018 року з централізованого водопостачання, а планова вартість складових витрат на 2021 рік формується, виходячи з потреб підприємства, на базі розрахунків 2020 року.

Так, тариф на централізоване водопостачання зросте на 22,07%, на водовідведення – 3,40%. Загальний розмір тарифу та його структура включає планові витрати на безперебійну діяльність підприємства.

Зростання собівартості послуги на централізоване водопостачання та водовідведення підприємство обумовлює зростанням вартості електроенергії та розміру мінімальної заробітної плати.

КП «Недригайлівводосервіс» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом 7 днів за адресою: смт Недригайлів, вул. Щебетунів, 10.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: