У Сумах порахували безпритульних собак

02.07.2021

Учора, 1 червня, відбувся останній день підрахунку безпритульних тварин у місті Суми. Про це повідомили в КП “Центр догляду за тваринами” СМР.

Тварин підраховували впродовж трьох днів. За кожним зареєстрованим учасником процесу було закріплено декілька секторів, заздалегідь відмічених на карті окремим кольором. Загальна кількість собак у кінцевому результаті – 676, із можливою похибкою ~ 15%.

Підрахунок проводився за допомогою міжнародної платформи Animal – id та спеціалізованого додатку Strays ID, до якого вносилися дані геолокації кожної знайденої тварини з додатковими відомостями: фото, стать, вік, вага, наявність стерилізації, стан здоров’я.

“Загалом наше місто має гарні показники в порівнянні з минулим підрахунком , котрий проводився у 2017 році – кількість безпритульних суттєво зменшилася. Тож обраний напрямок міста Суми щодо регуляції чисельності безпритульних тварин шляхом – «стерилізація / прилаштування / або випуск у місце проживання» – має реальні результати та й надалі буде продовжувати свою реалізацію.

Дякуємо команді Animal-id.net UA — справжні професіонали! Також хочемо відмітити волонтерів Сумське Товариство Захисту Тварин

Дякуємо за спільну участь у підрахунку”, – зазначили в КП.

Дані статистики можна подивитися на доданих нижче фото.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: