У СумДУ розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників

02.07.2021

З 1 липня розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників до закладів вищої освіти.

Електронний кабінет вступника необхідний для подання заяв в електронній формі для вступу до ЗВО. Для реєстрації е-кабінету потрібно використовувати сторінку системи за адресою https://vstup.edbo.gov.ua/.

Прийом заяв і документів від вступників розпочинається 14 липня (15 липня для вступників у магістратуру) та закінчується:

16 липня – для осіб, які вступають на основі повної загальної середньої освіти (вступ на основі співбесід, вступних іспитів, творчих конкурсів);

23 липня – для осіб на основі повної загальної, які вступають за результатами ЗНО, іспитів, творчих конкурсів, складених з 1 по 13 липня, а також вступників на старші курси та магістратуру.

Цьогоріч можна подати до 5 заяв на бюджет у будь-який заклад вищої освіти без обмеження кількості спеціальностей, на які їх подають, і до 30 заяв на контракт.

Кожен абітурієнт може завітати до Сумського державного університету та отримати кваліфіковану допомогу щодо реєстрації електронного кабінету, а також подачі заяв та документів на вступ у будь-який ЗВО України в  консультаційних центрах, що працюють на базі приймальних комісій ЗВО.

Абітурієнти можуть задавати питання письмово secretary@pk.sumdu.edu.ua.

Консультаційні центри знаходяться за адресами:

– м. Суми, вул. Римського-Корсакова 2, Сумський державний університет, корпус «Ц», поверх 3, (кімната 339А);

– м. Суми, вул. Петропавлівська 57, корпус 2, ауд. 136.

Детальна інформація щодо цьогорічної вступної кампанії розміщена на сайті СумДУ в розділі «Вступ» або за посиланням https://vstup.sumdu.edu.ua/

Сумський державний університет вітає кожного вступника і запрошує до свого студентського колективу!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: