Кафедри факультету агротехнологій та природокористування СНАУ презентували свої дослідні ділянки

02.07.2021

1 липня кафедри та лабораторії факультету агротехнологій та природокористування презентували свої дослідні ділянки на території навчально-наукового виробничого комплексу Сумського НАУ. На цих ділянках проводяться наукові дослідження науково-педагогічних працівників, студентів та аспірантів.

Під час презентації Керівники тем, аспіранти розкривали сутність та актуальність своїх досліджень. Комісія, своєю чергою, перевіряла дотримання методики проведення польових дослідів, надавала рекомендації.

Наразі у СНАУ представлений великий спектр зернових, технічних, нішевих, плодово-ягідних культур, розсадник декоративних та лісових рослин, тепличне господарство тощо. Це допомагає навчальному процесу, науковій роботі, функціонуванню їдальні СНАУ, озелененню міста, просуванню екологічної свідомості та громадянської відповідальності. Також цього року було представлено сертифіковану ділянку “Органік-стандарт” польової сівозміни кафедри землеробства, ґрунтознавства та агрохімії. Додано також зеленні, пряні, лікарські культури.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: