У Сумах розпочався всеукраїнський турнір з хокею на траві серед дітей

02.07.2021

Всеукраїнський дитячий турнір з хокею на траві “Юний динамівець” стартував у Сумах. Участь у змаганнях беруть юнаки та дівчата 2008-2009-го років народження. Матчі відбуваються на стадіоні у дитячому парку “Казка”.

Ярослав Лазоренко – капітан сумської команди “Козаки”. Розповідає, що займається хокеєм на траві сім років. “Ми будемо намагатися зайняти призове місце”, – каже він.

Анастасія Євтушенко приїхала у Суми захищати на турнірі збірну Полтави, вона – капітан команди. Каже, що хоче грати на всю силу і отримувати задоволення від гри.

Сумські “Козаки” та збірна Полтави зустрілись у матчі-відкритті турніру “Юний динамівець”. Полтавки відкрили рахунок у матчі, проте сум’яни відіграли відставання. Саме Ярослав Лазоренко забив м’яча у ворота збірної Полтави. Але на більше Ярослава та його команди у матчі не вистачило. Натомість полтавки забили ще два м’ячі у першому таймі і два – у другому. У підсумку – перемога команди Анастасії Євтушенко з рахунком 5:1.

Хто ще бере участь у турнірі, розповів директор турніру Олег Дьогтяр. “Крім цих команд, беруть участь три команди спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву “Динамо” – це “Сумчаночка”, “Україночка” та “Торнадо” – та команда обласної дитячо-юнацької школи”, – сказав він.

Змагання у парку “Казка” триватимуть три дні. Завершаться вони у неділю, 4-го липня, трьома матчами.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: