На ремонт тротуарів у Сумах потрібно ще 20 мільйонів

05.07.2021

Багатьох сумчан турбує, чи будуть продовжені в нинішньому році ремонти тротуарів в обласному центрі? Тому що якихось значних робіт поки не видно.

Як розповів на нараді в сумській мерії 5 липня директор департаменту інфраструктури Олександр Журба, у минулому році такі роботи були розпочаті на вул. Металургів і на Курському проспекті. «Тому в цьому році ми продовжили ремонтувати Металургів, зараз ведуться роботи на вул. Р. Атаманюка. Плануємо закінчити вул. Троїцьку. Також у нас уже розроблена проектно-кошторисна документація на тротуари по вул. Леваневського, Троїцькій – від Леваневського до Привокзальної та пр. Лушпи. Є потреба в 20 млн грн, будемо звертатися за додатковим фінансуванням до профільної комісії», – уточнив чиновник.

Мер Сум, з одного боку, напучував управлінця – мовляв, якщо беретеся за Троїцьку, то вона повинна бути зроблена вся, а не по шматочках, а з іншого «порадував», що тротуари тільки четверті в списку на дофінансування – після ліфтів, полігону і чистки Сумки. Так що ще невідомо, чи дійде до них черга…

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: