Яка ситуація з будівництвом сміттєвого полігону у Верхній Сироватці?

05.07.2021

Під час щопонеділкової апаратної наради керівники управління капітального будівництва та дорожнього господарства, а також департаменту інфраструктури міста на вимогу міського голови Олександра ЛИСЕНКА доповіли про ситуацію на полігоні для складування твердих побутових відходів у Верхній Сироватці.

Нове будівництво на об’єкті проводить управління капітального будівництва. Як зауважив начальник даного структурного підрозділу Віталій ШИЛОВ, з фінансуванням об’єкту проблем немає: «Роботи ведуться планово, ми отримали всі необхідні дозволи на проведення робіт. Фінансування по даному об’єкту стабільне».

За інформацією директора департаменту інфраструктури Олександра ЖУРБИ, тендер на реконструкцію полігону для складування ТПВ з укріпленням існуючих огороджувальних дамб та улаштуванням дороги на території Верхньосироватської сільської ради проведений і роботи ведуться разом із будівництвом третьої черги.

З метою інспектування якості виконання будівельних робіт і реконструкції полігону для складування ТПВ очільник міста доручив найближчим часом провести виїзну нараду із відповідальними структурними підрозділами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: