Безвісти зниклого сумчанина знайшли вбитим

07.07.2021

Співробітники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в області спільно із працівниками відділення поліції № 1 (Білопілля) Сумського районного управління поліції встановили та затримали 18-річного хлопця, який убив 68-річного сумчанина.

Вчора до поліції звернувся 37-річний чоловік та повідомив про те, що його тесть поїхав на дачу до міста Білопілля та з 3 липня не виходить на зв’язок. Дане повідомлення у поліції зареєстрували та відразу розпочали пошуки 68-річного чоловіка.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції знайшли розшукуваного чоловіка вбитим та встановили осіб, причетних до вбивства. Ними виявились двоє місцевих жителів 17 та 18 років.

Попередньо встановлено, що напередодні вони втрьох розпивали спиртні напої. Виникла сварка, у результаті якої хлопці побили чоловіка та відібрали у нього цінні речі та пішли геть. Уже наступного дня вони повернулись та вбили чоловіка, аби приховати сліди злочину тіло сховали.

Одного із зловмисників поліцейські вже затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі проводяться заходи з метою затримання другого зловмисника.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: