У Кролевецькій лікарні відкриють нове відділення

07.07.2021

На постійній комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян директор комунального підприємства «Кролевецька лікарня» Сергій Побивайло доповів про проблемні питання, які стосуються фінансової незабезпеченості, а також наголосив на шляхах їх вирішення.

Члени комісії одноголосно підтримали питання «Про внесення змін до фінансового плану КП «Кролевецька лікарня» Кролевецької міської ради. Також він розповів про найближчі плани, а саме про створення відділення реабілітації. За його словами, зараз ведуться підготовчі роботи, відкриття планується ближче до кінця року.

Очільник лікарні наголосив на тому, що для того, щоб надавати в відділенні реабілітації послуги водотерапії та теплотерапії необхідно закупити додатково два пакети послуг, а саме пакети неврологічного профілю та лікування опорно-рухового апарату.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: