Опозиціонери Сумщини стали спонсорами чемпіонату зі спортивної риболовлі серед людей з інвалідністю

08.07.2021

7 липня, напередодні Дня рибалки у селі Дібрівка на Шосткинщині за ініціативи голови правління громадської організації інвалідів «Паритет-Шостка» Дмитра Васильцова відбувся чемпіонат зі спортивної риболовлі серед людей з інвалідністю «Рибалочка».

Спонсором  змагання виступили депутати від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ – Анна Пилипейко, Марина Чудакова і Володимир Пилипейко вручили призи переможцям.

Турнір відбувся на мальовничому березі річки Бичиха на базі кінноспортивного клубу «Шостка». Для учасників організували зручні місця для сидіння, вони варили рибну юшку, смажили рибу. За звання кращого рибалки змагалося близько 20 чоловіків і жінок, у тому числі й гості з сусіднього Кролевця – ГО «Пліч-о-пліч». За умовами змагань, за дві години потрібно було зловити якомога більше риби.

«Змагання проходили з азартом. Переможцям ми вручили грамоти та статуетки. Такі заходи – хороший привід провести час на природі у колі друзів. Для людей з особливими потребами це дуже актуально, тому ми плануємо проводити чемпіонат з риболовлі щорічно», – наголосив депутат Сумської облради від ОП-ЗЖ Володимир Пилипейко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: