На Сумщині поліцейські викрили двох чоловіків у скоєнні наркозлочинів

09.07.2021

Зловмисниками виявились жителі Сум та Конотопського району. Один з них зберігав наркотики, інший – надавав своє житло для вживання наркотичних засобів.

Вчора на вулиці Леваневського в Сумах працівники патрульної поліції під час поверхневої перевірки 24-річного молодого чоловіка знайшли 0,3 г амфетаміну. Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

У Конотопському районі правоохоронці викрили 35-річного місцевого жителя, який надавав своє житло 25-річному чоловіку для вживання канабісу.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: