Український співак Melovin здивував усіх на Atlas Weekend, зробивши яскравий камінг-аут

11.07.2021

Костя Бочаров поцілував на київській сцені дівчину і хлопця, а потім обернувся в прапор ЛГБТ-спільноти. В ефірі М1 цього не показали. Телеканал пообіцяв завантажити камінг-аут співака в YouTube

Фестиваль “Atlas Weekend”

В Україні щорічно проходить популярний серед музикантів фестиваль “Atlas Weekend”. У 2021 році організатори проводять його за новим форматом – практично без зірок зарубіжної естради. Фестиваль розпочався 5 липня (закінчиться 11-го числа цього ж місяця) і вже на наступний день на київській сцені сталося знакова подія.

Співак Костя Бочаров (Melovin) під час виконання свого музичного хіта спочатку поцілував дівчину, яка стояла поруч, а потім і хлопця. Після цього співак взяв прапор ЛГБТ-спільноти та накинув його на себе. Потім він зізнався всій публіці і глядачам біля екранів у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації.

 

Як розвивалися події далі?

За трансляцію цього заходу відповідав телеканал М1. За словами Кості, його камінг-аут вирізали з телевізійного ефіру. Своє обурення Melovin висловив на власній офіційній сторінці в Facebook. Ось ключові уривки з поста:

співак поскаржився на те, що його камінг-аут не був опублікований в YouTube;

він сказав, що оголив перед публікою свою сутність;

йому не важливо віросповідання, колір і стать людини;

найбільше Бочаров цінує душу і тіло;

він не хоче жити в новій Україні, яку прагне побудувати суспільство, якщо остання підтримує цензуру в боротьбі за права і свободи.

Організатори фестивалю ще ніяк не відреагували на вчинок Меловіна. Представники М1 озвучили причину того, що не показали камінг-аут. Вони не знали про цю частину плану Кості. Показали в ефірі тільки те, що було затверджено заздалегідь. Також представники повідомили про те, що підтримують свободи людини в будь-яких їх проявах.

На сайті інформаційного порталу https://meta.ua/news/ з’являються все нові і нові подробиці ситуації, що склалася. В цьому плані ресурс вкрай оперативний. Наприклад, недавно стало відомо, що телеканал М1 пообіцяв опублікувати в YouTube повну версію виступу Кості Бочарова.

Крім цього канал повідомив, що зробить співака офіційним лицем нового проекту, який з’явиться в наступному музичному сезоні.

Трохи про самого артиста. Костя народився в Одесі. Зараз йому 24 роки. Він зайняв 17-е місце на Євробаченні-2018, яке проходило в Лісабоні. А в 2017 році вийшов у фінал нацвідбору на Євробачення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: