Кінологи з Сумщини розшукали у лісі бабусю з Чернігівщини

12.07.2021

11-го липня до Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м.Ромни) звернулися рідні мешканки села Болотниця Талалаївіського району Чернігівської області, які розповіли, що їх старенька матір, 1950 року народження, близько 14.00 години пішла з дому і до пізнього вечора не повернулася.

На місце події виїхали три кінологічні розрахунки Кінологічного центру (навчального) МЦШР ДСНС України, які негайно розпочали пошукові заходи – для встановлення місця знаходження безвісно зниклої жінки.

Знайшли пенсіонерку наступного дня. Бабуся провела у лісових зарослях майже півдоби, намагаючись знайти шлях додому. Кінологам разом із чотирилапими напарниками довелося обстежити 10 га навколо села, оглядаючи всі зарості, перш ніж вони вийшли на слід зниклої бабусі. Пошуки тривали всю ніч та дали позитивний результат – бабусю знайшли виснаженою, але живою. Її напоїли водою, заспокійливими та повернули додому цілою та неушкодженою.

Зараз вона вже вдома під опікою рідних. Життю пенсіонерки ніщо не загрожує! Бабуся та її родина щиро вдячні рятувальникам за допомогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: