Олександр Стрельченко привітав жителів Павлівки з Днем села

12.07.2021

Село Павлівка Сумського району відзначило 335-ту річницю від дня заснування. Жителів села привітав голова регіональної організації ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ, перший заступник голови Сумської облради Олександр Стрельченко.

«Буде жити село, буде жити Україна. Цей слоган сьогодні на устах багатьох людей, тому що є актуальним як ніколи. Зараз потрібно на законодавчому рівні захистити та підтримати село, аграрних виробників. Дати можливість працювати на своїй землі українцям, а не західним корпораціям. Для цього ми на місцях повинні робити все, щоб село процвітало», – зазначив Олександр Стрельченко.

Олександр Стрельченко привітав жителів Павлівки, подякував старшому поколінню за безцінний досвід, молодь за те, що залишилася і розвиває село, місцевих аграріїв за робочі місця та допомогу соціальній сфері.

Він вручив заслуженому працівникові сільського господарства, депутату Білопільської міськради, голові фермерського господарства «Ярослав-2005», Миколі Слинько цінний подарунок від Сумської облради, а від себе особисто передав кошти на розвиток дитячого спорту старості Павлівки Світлані Федорченко.

Вокальні колективи сільського будинку культури порадували присутніх чудовим концертом. Для малюків були організовані атракціони. Всі присутні мали можливість подивитися виставки народної творчості та спробувати частування місцевих господинь.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: