На Сумщині розшукують 17-річного юнака, підозрюваного у вбивстві пенсіонера

12.07.2021

Білопільським відділом Сумської окружної прокуратури погоджено повідомлення підозру 17-річному юнаку, який позбавив життя пенсіонера. Оскільки юнак переховується від органу досудового слідства, підозру повідомлено заочно та 12 липня 2021 року його оголошено в розшук. Водночас за клопотанням слідчого та прокурора його 18-річному спільнику рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Мова йде про подію, що сталась 4 липня 2021 року в м. Білопілля. Двоє юнаків напередодні були в дачному будинку пенсіонера. Вони відразу відмітили цінні речі, які можна викрасти. Юнаки сподівались, що чоловік поїде з дачного будинку, відтак вночі прийшли за його майном. Однак пенсіонер був у будинку. Це не зупинило нападників, щоб потерпілий не чинив опір, вони забили його руками та ногами до смерті. Тікаючи, прихопили із собою моток мідного дроту.

Дії підозрюваних кваліфіковано за п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України. За скоєне їм загрожує довічне позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: