Глухівчанин намагався покінчити з життям через кредитні борги

12.07.2021

Таємниче зникнення чоловіка помітив його сусід по гуртожитку. І, почекавши установлений термін, вирушив за допомогою до правоохоронців. Чим врятував чоловікові життя, адже поліцейські знайшли зниклого і своєчасно виконали ряд невідкладних дій.

Глухівчанин планував вчинити суїцид різними способами, прихопивши з собою ніж і таблетки. Але зупинився на другому варіанті, випивши велику кількість пігулок. І якби співробітники поліції вчасно не нагодилися, цей план з добровільного відходу з життя цілком би здійснився. А  тепер чоловіку доведеться жити далі і вже думати в іншому напрямку: як вирішити свої фінансові проблеми, пише shans.com.ua.

Ситуацію прокоментував доктор-психіатр Євген Скрипник, який безпосередньо займається суїцидниками. За словами Євгена Васильовича, у його практиці поки не зустрічалися випадки, щоб через кредити хтось наклав на себе руки. Як правило, всі переживання з приводу боргової ями закінчуються госпіталізацією у відділення неврозів. І цей варіант, погодьтеся, куди краще, ніж самогубство. Людину, що потрапила в скрутне фінансове становище через банківські борги, успішно проліковують, з пацієнтом працюють фахівці. Проблему це, звичайно ж, не вирішує, адже сума боргу не зменшується, а ось ставлення до ситуації змінюється кардинально.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: