Для несення служби на Донбас відбув зведений загін поліції Сумщини

13.07.2021

Вчора в зону проведення операції Об‘єднаних сил, виїхав зведений загін поліції Сумщини. До його складу увійшли працівники як роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми», так і співробітники інших галузевих служб і підрозділів. Сьогодні вони  змінили своїх  колег, які два місяці несли службу на Донеччині.

Провести колег, які вирушили у відрядження на схід України, прибув заступник начальника ГУНП в Сумській області Микола Худенко. Він зазначив, що завдання для поліцейських під час ротації залишаються незмінними – підтримання правопорядку і безпеки у зоні відповідальності, захист прав і свобод громадян, чергування на блок-постах, перевірка автотранспорту, протидія злочинності, затримання членів незаконних збройних формувань, виявлення зброї, наркотиків тощо. Та наголосив, щоб поліцейські не забували і про власну безпеку, у публічних місцях, на блокпостах, на виїздах по відпрацюванню території.

«Більшість з вас не вперше виїздить в зону ООС, тож ви добре знаєте, наскільки там важлива пильність, дисципліна та взаємна підтримка, – підкреслив Микола Худенко. – Під час несення служби в тих населених пунктах на лінії розмежування, де вам доведеться перебувати, неухильно дотримуйтесь  законності та гідно виконуйте поставлені перед вами завдання із забезпечення правопорядку та безпеки громадян. З повагою ставтеся до кожного громадянина. Не забувайте, що люди бачать у вас своїх захисників. Я певен, що ви на високому рівні виконаєте всі поставлені перед вами завдання, і щиро бажаю  всім повернутись додому живими і здоровими».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
19.05.2024 Біля сервісних центрів МВС Сумщини з’являться мобільні укриття
19.05.2024 Шосткинський «Колос» поступився у першому матчі цьогорічного Чемпіонату Сумщини з футболу
19.05.2024 У Лебедині відбувся благодійний захід “Здоровій родині — здорова дитина!”
19.05.2024 Сумчанка виграла турнір з боксу в Угорщині
19.05.2024 Сумчани відзначилися на Кубку України з кінного спорту
19.05.2024 У Хотінській громаді внаслідок мінометного обстрілу поранено 64-річного чоловіка

Коментарі: