Кращі салони краси Сум — як обрати підходящий салон на Barb.ua

14.07.2021

Гарний салон – високі вимоги

Існує безліч факторів, що визначають рівень салону краси, зареєстрованого на Barb. Розглянемо відмінності між б’юті-організаціями трьох класів та вимоги до них:

Базовий клас. Представлений салонами невеличких розмірів, асортимент має обмежений набір надаваних послуг. Діяльність закладів базового класу розрахована на мешканців прилеглих будинків, швидке обслуговування та виконання переважно повсякденних процедур. Низькі ціни на послуги знижують вимоги до кінцевого результату. Такі салони розміщуються в районах з низькою арендною вартістю та мають бідний інтер’єр.

Середній клас. Надає розширений асортимент послуг більш високого рівня. Майстри в таких салонах використовують індивідуальний підхід до кожного клієнта. Достатньо високий професіональний рівень спеціалістів, що працюють в салонах середнього класу, дозволяє їм мати постійних відвідувачів. З ростом різноманіття надаваних послуг зростає вартість обслуговування. Салони розташовуються переважно на багатолюдних вулицях та в торгівельно-розважальних центрах.

Вищий клас. Представлений салонами класу Люкс та надає найширший асортимент послуг. Діяльність розрахована на бізнесменів, політиків та громадських діячів. Салони передбачають високі вимоги до очікуваного результату, наявність найдосвідченіших професіоналів та можливість індивідуальної розробки стилю. Вишуканий інтер’єр, рівень обслуговуваня та наявність додаткових бонусів (кава, чай, печиво) допоможуть клієнту насолодитися одним лише перебуванням на території закладу.

Мережа салонів може скадатися з кількох салонів базового класу або салонів різних класів. Другий варіант охоплює усі потреби клієнтів.

Власнику закладу треба визначити, на яку клієнтуру він розраховує, які послуги здатен надати та задовольнити усі вимоги обраного класу салону краси.

Спеціалізація салону як показник професіоналізму в сфері

Для досягнення найвищого результату власникам закладів треба розуміти, що в цій сфері кожен день з’являється на одного конкурента більше. Для підтримання рівня свого салону на сучасному ринку послуг спеціалістам треба постйно підвищувати свою спеціалізацію, відвідувати додаткові курси для розвитку навичок.

Для простих маніпуляцій, таких як манікюр, стрижка клієнт скоріше обере салон з широким спектром надаваних послуг, який знаходиться поруч. Однак в випадку складних косметологічних процедур звернеться до центру з більш вузькою спеціалізацією.

Чи можна довіряти відгукам та сертифікатам

Зараз відгуки на barb.ua працюють як і сарафанне радіо. Клієнти орієнтуються на них, як на рекомендації друзів чи знайомих. Позитивні відгуки підвищують довіру та покращують імідж салону. Саме тому коментарі – один із способів привернення нових клієнтів.

Щоб надихнути клієнтів залишати відгуки у вигляді фото та відео, можна створити спеціальну фото-зону з додатковим осфітленням та цікавим фоном. Також, для привернення уваги відвідувачів до написання коментарів власник салону краси може додавати бонуси та акції (наприклад, знижка 10% на наступну процедуру за відгук). Такі приємні пропозиціії не тільки привертають увагу нових відвідувачів, але й зберігають вже наявну базу клієнтів.

Рейтинг салонів краси в місті Суми

На barb.ua в Сумах зареєстровано 46 салонів краси. Найбільш популярні з них:

Косметологічний центр «Beautyapple» має оцінку 9,5 балів із 10 за оцінкою клієнтів. Центр працює з 2013 року та надає понад 100 разноманітних послуг, серед яких: косметологія обличчя, видалення волосся, масаж та корекція фігури.

Косметологічний центр «Body Lab XS» пропонує 32 послуги з косметології обличчя та тіла. Майстер виконує різні типи обгортань, вакуумно-роликовий масаж та кавітацію для корекції фігури.

«Elite Season» клієнти оцінюють в 10 балів з 10. Організація спеціалізується на зачісках, фарбуванні волосся, нігтьовому сервісі та макіяжі, виконує майже 50 процедур.

«Riche Mari». Спеціалісти закладу виконують 72 процедур з косметології, лезерної епіляції, шугарингу, пірсингу та масажу.

«GRAFINYA». Заклад входить до переліку ексклюзивних салонів «L’Oreal Salon Expert» та надає майже 100 різноманітних послуг.

«Lashеs frоm Daria Zenchenko» оцінюється в 9,9 балів. Заклад привертає увагу приємним інтер’єром та надає послуги з нарощення, ламінування вій.

Салон краси «Людмила» пропонує 72 процедури різної направленості – від нігтьового сервісу до складних косметологічних маніпуляцій. Майстри закладу підвищують кваліфікацію, щоб відповідати вимогам вибагливим клієнтам та бути в тренді.

Косметологічний центр «Велюр». Заклад розташований в самому центрі міста. Пропонує відвідувачам спокій, затишок та понад 70 послуг.

Салон краси «Майстерня колористики». Спеціалісти надають безкоштовну консультацію та виконують сучасне фарбування волосся, макіяж, архітектуру брів.

Косметологічний центр «Пан і Пані». Працівники закладу закохані у свою справу, тому присвячують усі сили на підвищення кваліфікації. Салон пропонує 45 різних послуг.

Для більш детального ознайомлення з салонами краси міста Суми та послугами, що вони пропонують, перейдіть за посиланням https://barb.ua/uk/sumy/salony-krasoty . Тут можна ознайомитися з інформацією про організацію, дізнатися, де знаходиться заклад та записатися на процедуру.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: