Стали відомі подробиці нічної ДТП у центрі Сум

14.07.2021

13 липня, близько 22:00, патрульні отримали повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Харківська-Гагаріна.

Прибувши та огородивши місце пригоди, інспектори встановили, що 29-річний водій автомобіля Hyundai Sonata, повертаючи ліворуч, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мотоциклом Aprilia, водій якого рухався в зустрічному напрямку прямо. Лікарі оглянули учасників автопригоди, але від надання медичної допомоги вони відмовилися.

З’ясувалося, що 22-річний водій мототранспорту не мав водійського посвідчення відповідної категорії. Перевіривши транспортні засоби за наявними базами, інспектори встановили, що номерні знаки, які були на мотоциклу не відповідають дійсності, а мотоцикл з аналогічним VIN-кодом зареєстрований у столиці України під зовсім іншими номерними знаками. За цим фактом на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Охоронці порядку склали на водія автомобіля протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), а на водія мотоцикла винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

Згодом керманич двоколісного транспортного засобу самостійно звернувся до медичного закладу з тілесними ушкодженнями. За фактом звернення триває перевірка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: