У Глухові з’ясовуватимуть причину поганого запаху

14.07.2021

Мер Глухова Надія Вайло дала доручення створити комісію, яка повинна зайнятися пошуком джерела неприємного запаху в місті. Про це йшлося на апаратній нараді. За словами лідера громади, проблема в Глухові виникає в спеку вже не перший рік. Серед городян поширена версія, що вірогідним джерелом запаху є ферма ТОВ «Велетень», з чим вона, як одна з власниць, категорично не згодна. Але все ж мінімальний відсоток сумнівів є, тому для комісії не буде ніяких перешкод, весь технологічний процес в комплексі буде доступний для вивчення і аналізу.

Також озвучувалися й інші версії. Так, в минулі вихідні скарги надійшли з вулиці Інститутської, де запаху раніше не відчували (від нього страждають в основному жителі району Трохимовського саду, району лікарні). Виявилося, що це була каналізація. Також говорили про добрива, якими обробляють навколишні поля, пише nedelya.info.

До кінця тижня комісія повинна бути сформована. До речі, стати її членом і взяти активну участь в роботі мають право і представники мікрорайонів, де влітку час від часу вночі дуже сильно смердить, і інші громадські активісти.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: