У Зарічному суді Сум проблеми з кореспонденцією

14.07.2021

Наразі в Зарічному районному суд м. Суми відсутні в достатній кількості поштові марки на відправку поштової кореспонденції.

Тому з 01 липня 2021 року поштою установа відправляє лише термінові судові виклики та повідомлення у справах, що призначені на липень-серпень.

За повідомленням ТУ ДСА України в Сумській області наразі вирішується питання отримання додаткових коштів на ці потреби. Тому по мірі надходження поштових марок ми будемо відправляти решту поштової кореспонденції.

У зв’язку з ситуацією що склалася, та з метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань, нагадуємо про альтернативні способи отримання повісток, повідомлень та іншої інформації:

скористатися підсистемою Електронний суд;

при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;

з датою призначення справи до розгляду можна ознайомитись на веб-сайті Зарічного районного суду м. Суми у розділі «Громадянам» – Інформація щодо стану розгляду судових справ.

Також, з метою належного повідомлення учасників справи при зверненні до суду, прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку: офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників провадження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: