Володимир Пилипейко придбав інвалідний візок для голови Кролевецької ГО

15.07.2021

Керівник Кролевецької громадської організації Павло Самойленко на запрошення шосткинських опозиціонерів і особисто депутата Сумської облради від ОП-ЗЖ Володимира Пилипейка взяв участь у конкурсі «Рибачок». За найбільший улов змагалися люди з інвалідністю з декількох районів Сумщини.

Спілкуючись із Павлом, обласний депутат звернув увагу на стан інвалідного візка, на якому пересувається чоловік. Він був уже зношений, у багатьох місцях зварений, придбати новий Павло не міг через фінансовий стан. Тож Володимир Пилипейко вирішив допомогти. Вже за тиждень депутат особисто привіз інвалідний візок до Кролевця.

Павло не очікував такого подарунка. Зазначив, що збулась його мрія, бо старий він зварював самотужки, а цей – зручний і мобільний.

«Павло – дуже активна людина. Він багато майструє у дворі свого будинку, цікавиться багатьма речами. Насправді, це так просто – бути уважнішими один до одного і за можливості підтримувати і допомогати», – сказав Володимир Пилипейко.

Депутат постійно допомагає людям з інвалідністю, опікується їхніми проблемами, надає підтримку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
27.06.2024 Вночі та зранку на Сумщині обстріляли дві громади
27.06.2024 На прикордонні Сумщини пошкоджено критичну інфраструктуру
27.06.2024 У Сумах новостворений ліцей хочуть назвати на честь Герасима Кондратьєва
27.06.2024 У Сумах проводять відбір крафтових виробників
27.06.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів знищено приватне домоволодіння, пошкоджено вулики, приватну лазню, а також загинула домашня худоба
27.06.2024 У Сумах збираються ремонтувати скейтпарк за 670 тис. грн

Коментарі: