Вибери свій формат glo™

16.07.2021

На правах реклами. 
glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину 
 
В основі пристроїв для нагрівання тютюну glo™. лежить інноваційна технологія нагрівання. Вона не спалює тютюнові стіки, а лише нагріває їх до температури близько 250-280°С. Через відсутність горіння не утворюються попіл і дим*, а насичений нікотином аерозоль, що з'являється в результаті нагрівання, розкриває багатогранний смак тютюну. 
Якщо ви бажаєте спробувати девайс у дії, для початку слід визначитися з відповідною моделлю. Сьогодні виробник пропонує три варіанти на вибір – це glo™ pro, glo™ hyper та hyper+. Кожен із них має свої особливості, а використовуватися може тільки з тютюновими стіками відповідного формату. 
Детальну інформацію про кожен із пристроїв і різницю між ними ви зможете дізнатися на сайті бренду https://myglo.com.ua/ru/pages/device-differentiation.
Що таке девайс glo™ pro і в чому його особливості 
Девайси glo™ pro зі стіками в форматі nano підходять для поціновувачів м'якого та делікатного смаку і аромату тютюну. Переваги пристроїв цієї моделі: 
·     м'який смак під час сесії; 
·      приємний присмак ароматизованих стіків; 
·      менш виражений запах під час і після використання девайсу. 
Для цих пристроїв підходять тільки тютюнові стіки в форматі nano**: 
·      товщиною 17 мм і довжиною 83 мм; 
·      з кількістю тютюну близько 0,26 г в одному стіку; 
·      із сучасним tube-фільтром і повітряною камерою, що необхідна для охолодження аерозолю, який утворюється при використанні glo™ pro. 
У чому особливості glo™ hyper та glo™ hyper+, кому підійдуть такі пристрої 
Девайси для нагрівання тютюну glo™ hyper та hyper+ стануть відмінним вибором для поціновувачів смаку класичного тютюну, а також тих, хто любить експериментувати з яскравими і незвичайними смаками. 
Переваги цих пристроїв і стіків для них: 
·      насичений смак і виражений присмак; 
·      максимально насичений нікотином аерозоль; 
·      безліч варіантів різних смаків: ароматизовані стіки, з капсулою тощо.  
З девайсами glo™ hyper та hyper+ можна використовувати тільки стіки нового формату: 
·      товщиною 22 мм і завдовжки 75 мм; 
·      з кількістю тютюну 0,34 г, що на 30% більше в порівнянні зі стіками формату nano; 
Загальна інформація щодо технології нагрівання тютюну 
Усі стіки містять тютюн Вірджинія високої якості, що був спеціально відібраний, оброблений і підготовлений для нагрівання в пристроях glo™ pro, hyper та hyper+. Усі три девайси мають режим Boost, що збільшує температуру нагрівання до 280°С і дозволяє отримати ще більш насичений ароматом і нікотином аерозоль під час сесії. 
  
Зверніть увагу, що лінійки смаків відрізняються у стіків різних форматів. Більш незвичні  та яскраві поєднання смаків  – у стіках нового формату demi. 
  
* Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти. 
** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

Інші новини:

Коментарі: