Тендер на капремонт дороги по вул. 20 років Перемоги в Сумах провели, але грошей поки немає

18.07.2021

Департамент інфраструктури Сумської міської ради провів відкриті торги на капітальний ремонт дороги по вул. 20 років Перемоги, на ділянці від вул. Петропавлівської до вул. Кондратьєва в м. Суми, на очікувану вартість 19 728 027 грн.

У торгах взяли участь два претенденти – КП “Шляхрембуд” СМР та ДП “Сумський облавтодор”. Переможцем стало КП “Шляхрембуд”, остаточна пропозиція якого склала 19 401 359 грн.

Нагадаємо, що ремонт дороги по вул. 20 років Перемоги, на ділянці від вул. Петропавлівської до вул. Г. Кондратьєва, заплановано з розширенням проїзної частини. Адже на цій проблемній ділянці постійно утворюються затори через те, що потік транспорту тут дуже інтенсивний, а проїзна частина занадто вузька.

За умовами тендеру роботи мають бути виконані до 1 листопада поточного року. Але проблемою залишається те, що фактично кошти на вказаний об’єкт у бюджеті громади поки що не передбачені.

Департамент інфраструктури звернувся до депутатського корпусу Сумської міської ради з проханням розглянути можливість виділення коштів на ремонт дроги по вул. 20 років Перемоги. Наразі це можливо зробити за рахунок перевиконання дохідної частини бюджету Сумської міської ТГ за перше півріччя 2021 року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: