У Кролевці розпочали ремонт складної ділянки дороги

20.07.2021

Ремонтні роботи ведуться на вулиці Андріївській,  мешканці якої багато років потерпають від підтоплення через недоліки, які було допущено при будівництві дороги. Під час великих опадів через відсутність системи водовідведення вся вода збирається на подвір’ях кролевчан.

-Наприкінці минулого року під час візиту до Кролевця жителі Андріївки звернулись до мене за допомогою у вирішенні багаторічної проблеми. Цьогоріч вдалось залучити кошти з державного бюджету і розпочати ремонт проблемної ділянки. Нова дорога будується за сучасними технологіями з облаштуванням дренажної системи та водовідведення, тож відтепер людям не доведеться боротись зі стихією, – зауважив народний депутат України від Сумщини Ігор МОЛОТОК.

Всього планується відремонтувати 2, 1 км дорожнього покриття.

Наразі вже проведено фрезерування старого покриття і розпочались роботи зі встановлення бордюрів.

Також буде проведено підсилення дорожньої конструкції, шляхом укладання 15-сантиметрового шару щебенево-піщаної суміші, після чого дорожники приступлять до вкладання нижнього шару асфальтобетону (10 см) і верхнього дрібнозернистого на основі модифікованих бітумних сумішей, які значно підвищують строк експлуатації дорожнього покриття.

Окрім цього планується відремонтувати місток, який розташований в межах проїжджої частини дороги.

Також будуть облаштовані тротуари, встановлено зупинку для громадського транспорту, нанесено розмітку. Чотири пішохідних переходи у темну пору доби будуть підсвічуватись за допомогою ліхтарів на сонячних батареях.

– Процес децентралізації ще не завершено, і на перехідному етапі новостворені громади потребують особливої уваги та підтримки, тому, як і раніше, допомагатиму людям вирішувати нагальні проблеми, адже у мене є досвід і можливості для того, щоби забезпечити комплексний розвиток області, до того ж, я маю чітке розуміння щодо механізмів залучення державних коштів – субвенцій та додаткових коштів на соціально-економічний розвиток територій, – зазначив Ігор МОЛОТОК.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: