3+ «фішки» від «Болт», які дають можливість заробляти у Чернігові понад 40 тис. грн. на місяць

20.07.2021

Сервіс Bolt динамічно розвивається в Україні. Партнери компанії у Чернігові заробляють до 40 тисяч гривень на місяць, оскільки за зміну виконують 30+ поїздок містом. Серед інших переваг співпраці – комфортні умови роботи і система бонусів для активних водіїв. Кожна поїздка застрахована на 1 млн грн., а процент комісії мінімальний – 12. Як приєднатися до успішної команди таксистів у Чернігові? Яким чином можна отримати максимальний заробіток, не збільшуючи при цьому щоденне навантаження? Про все розкажемо за порядком.

Вимоги до кандидатів

«Болт» запрошує на роботу повнолітніх водіїв зі стажем керування не менше трьох років. Обов’язкова умова – наявність власного авто не «старше» 2000 року випуску. Додаткові вимоги до ТЗ:

  • - наявність чотирьох дверей;
  • - відсутність зовнішніх дефектів;
  • - справність усіх систем та вузлів.

Для реєстрації в системі потрібно заповнити на сайті анкету та завантажити копії наступних документів:

  • - паспорт;
  • - права;
  • - поліс;
  • - техпаспорт на автомобіль.

Останній крок – проходження безкоштовного експрес-навчання для освоєння стандартів роботи компанії. Для підключення до таксі Болт в Чернігові необхідно завантажити на смартфон спеціальну програму Bolt Driver. Після реєстрації у системі водій може приймати замовлення.

Умови співпраці

Робота в «Болт» передбачає вільний графік. Водій самостійно обирає зручний режим та рівень навантаження. Партнери компанії можуть присвячувати обслуговуванню пасажирів увесь час або виходити на лінію ввечері або вночі. За бажанням можна зробити перерву на кілька годин посеред дня для вирішення особистих питань або взяти вихідний. Це дозволяє поєднувати роботу в таксі з іншими видами діяльності, у тому числі навчанням.

Bolt створив партнерам комфортні умови для заробітку. На сервісі цілодобово працює служба підтримки, працівники якої допоможуть з вирішенням будь-якого робочого питання. Партнерам компанії забезпечені пільгові умови обслуговування на автосервісах та автомийках. Таксисти отримують пальне і запчастини зі знижкою. Додаткова перевага – надання компенсації за послуги шиномонтажу у разі пошкодження колеса.

Компанія забезпечує водіям доступ до постійного потоку вигідних замовлень. Завдяки функції Back-to-Back таксист отримує можливість брати у роботу нове замовлення ще до завершення поточної поїздки. Такий підхід дає можливість грамотно спланувати робочий час, щоб уникнути простоїв та забезпечити безперебійну зайнятість.

Величина заробітку

Дохід водіїв формується за рахунок коштів, отриманих від клієнтів за мінусом комісії сервісу. У Чернігові вона складає 12%, що на порядок нижче, ніж в інших службах таксі. Комісія нараховується лише на отримані від клієнта кошти. Якщо поїздка була скасована або гроші не поступили з інших причин, то жодних відрахувань не проводиться.

Пасажири можуть розрахуватися за послуги перевезення будь-яким зручним способом: готівкою, карткою або через мобільний додаток. У першому випадку кошти залишаються у таксиста, в інших – зараховуються на його особистий рахунок. Партнер може ознайомитися з його станом в особистому кабінеті. Заробітна плата виплачується раз на тиждень на карту без жодних нагадувань та запізнень.

Компанія пропонує декілька способів збільшення заробітку:

  • - пікові коефіцієнти. Водіям, які виконують замовлення у час пік, погану погоду або в умовах значного транспортного навантаження, нараховується підвищений тариф. Використання пікових коефіцієнтів дає можливість підвищити дохід без необхідності збільшення робочого навантаження;
  • - бонуси. Вони нараховуються активним водіям, які виконали певну кількість поїздок протягом встановленого періоду;
  • - брендування. Мова йде про пасивний дохід, який нараховується партнерам сервісу за використання власного автомобіля для популяризації бренду серед потенційних клієнтів. Брендування передбачає застосування рекламних банерів та наклейок. Сума пасивного доходу досягає 12 тисяч гривень на місяць.

Додаткове джерело заробітку – чайові за добросовісне виконання службових обов’язків. На них комісія сервісу не нараховується.

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: