У Шостці підлітки викрали припаркований скутер і кинули його, бо не змогли завести

20.07.2021

Співробітники карного розшуку спільно з ювенальними поліцейськими встановили особи двох неповнолітніх хлопців, 13 та 15 років, які викрали припаркований біля багатоповерхівки скутер, і знайшли сам транспортний засіб, повідомляє Шосткинське районне управління поліції. 

Про крадіжку скутера, який був припаркований біля багатоповерхівки, у поліцію повідомив 25-річний власник. Заявник розповів, що транспорт там знаходився вже кілька днів, бо зламався, а сьогодні він виявив його зникнення.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, правоохоронці встановили – до крадіжки причетні двоє місцевих неповнолітніх хлопців, 13 та 15 років.

Поліцейським підлітки зізналися, що двохколісний відкотили в інший мікрорайон міста. Там його покинули, бо не змогли завести.

Викрадений скутер знайдено, він знаходиться на майданчику тимчасового зберігання транспортних засобів Шосткинського районного управління поліції. Його повернуть власнику після необхідних слідчих дій. У поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: