Вночі на Сумщині сталося дві пожежі

21.07.2021

21 липня о 01:14, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Гагаріна в с. Лутище, що на Охтирщині. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі будівлі. На місце події було направлено черговий караул 14 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 12 кв. м та дерев’яні стіни на площі до 3 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований житловий будинок та господарчу споруду. Для безперебійної подачі води, автоцистерни до заправляли від пожежного гідранту, що знаходився на відстані до 3 км від осередку горіння.

О 01:45 загоряння локалізували, а о 02:33 – ліквідували.

Схожий випадок мав місце у м. Ромни. Цього ж дня, о 03:54, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Гетьмана Мазепи. Повідомлення надійшло від сусідів, які побачили сильний дим та полум’я. На місце події було направлено черговий караул 19 – ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено перекриття та покрівлю на площі до 5 кв. м та речі домашнього вжитку. Існувала загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані три гаражі та легковий автомобіль.

О 04:07 загоряння локалізували, а о 04:31 – ліквідували.

У двох випадках на гасіння залучалося 3 одиниці спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: