Поліція Сумщини підвела підсумки роботи за І півріччя поточного року

21.07.2021

Сьогодні, 21 липня, у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області обговорили результати роботи підрозділів поліції області з протидії злочинності на пріоритетних напрямах за підсумками І півріччя 2021 року, насамперед щодо розкриття та розслідування тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень.

Колегія пройшла під головуванням т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександра Радченка. У ній взяли участь члени колегії, начальники структурних підрозділів апарату поліції області, керівники районних управлінь, відділів поліції, їх заступники.

Після заслуховування звітів окремих керівників територіальних підрозділів поліції, які не забезпечили належних результатів роботи, та аналізу роботи підпорядкованих їм підрозділів, керівники ГУНП дали принципову оцінку їх службовій діяльності та визначили заходи з метою усунення виявлених недоліків.

По завершенню колегії т.в.о. начальника поліції області націлив присутніх керівників на активізацію роботи підпорядкованих їм підрозділів щодо розкриття та розслідування злочинів, насамперед на пріоритетних напрямах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: