СНАУ уклав Меморандум із Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

23.07.2021

22 липня Сумський національний аграрний університет підписав Меморандум із Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. На підписанні сторони представляли ректор СНАУ Володимир Ладика та представниця Уповноваженого з дотримання соціальних та економічних прав Олена Степаненко.

Головною метою укладення Меморандуму є координація зусиль у реалізації державних гарантій стосовно прав та свобод людини, а також поєднання науки та практики у цьому аспекті. Цей крок передбачає організацію та проведення спільних просвітницьких заходів, присвячених забезпеченню прав людини в Україні; взаємодія з громадськими організаціями з метою підвищення правосвідомості громадян; розробка науково обґрунтованих програм та заходів, направлених на підвищення правової свідомості та обізнаності українських громадян.

Така співпраця є одночасно і великою гордістю за визнання професіоналізму науковців СНАУ, і великою відповідальністю, адже місія, покладена на сторони Меморандуму є важливою в контексті розвитку України як правової, демократичної держави. Утім у Сумському НАУ готові до співпраці та, переконані, докладуть максимум зусиль, аби підписана угода реалізувалась максимально ефективно.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
28.06.2024 У Сумах в районі Привокзальної зафіксували “дивні” опади
27.06.2024 Вночі та зранку на Сумщині обстріляли дві громади
27.06.2024 На прикордонні Сумщини пошкоджено критичну інфраструктуру
27.06.2024 У Сумах новостворений ліцей хочуть назвати на честь Герасима Кондратьєва
27.06.2024 У Сумах проводять відбір крафтових виробників
27.06.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів знищено приватне домоволодіння, пошкоджено вулики, приватну лазню, а також загинула домашня худоба

Коментарі: