У глухівських таксистів – сексуальне загострення?

25.07.2021

Зовсім недавно набула розголосу історія про те, як таксист поважного віку домагався 15-річну дівчину, яка приїхала з Бахмача вступати до місцевого медколледжу. Цим інцидентом ще займаються правоохоронці, хоча дівчина і не стала звертатися офіційно. А тут з’явився новий, пише shans.com.ua.

Цього разу жертвою домагань стала старша дівчина. Наталія (так звуть постраждалу) виклала в мережу фотографію свого кривдника і приклала її до посту такого змісту:

«Хочу рассказать всем о данном индивидууме. Вызвала такси по визитке, которую он дал мне ранее. И после этого началось. Стал присылать различные скабрезные СМС и сообщения в «Вайбер». Объяснить ему, что он мне не интересен, невозможно – считает себя суперменом. После того, как был послан открытым текстом, начал писать гадости. Заблокировала. Так он с другого номера продолжил! Зная нашу правоохранительную систему, даже не стану никуда обращаться. Но знаменитым его сделаю, как я ему и обещала. Пусть жена узнает (если таковая имеется). И на заметку ему – заступиться за меня есть кому».

Незважаючи на недовіру обох героїнь сексуальних скандалів до поліції, журналісти   все ж вирішили вислухати думку правоохоронців з приводу обох випадків. Начальник Глухівської поліції Сергій Буханістий заявив, що і перша, і друга історії – вигадка дівчат, за різними, в тому числі і особистих причин, які вирішили зганьбити чесне ім’я таксистів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: