У Сумах відбувся чемпіонат області з тенісу

26.07.2021

На кортах комунального підприємства «Тенісна академія» цими вихідними відбувся чемпіонат Сумської області з тенісу.

У турнірі взяла участь рекордна кількість учасників – 60 дітей у трьох вікових категоріях.

Серед дівчат до 14 років «золото» здобула Софія Гриценко. «Срібною» призеркою стала Катерина Соловей, «бронзовою» – Дарія Палієнко. Серед спортсменок до 12-ти років перше місце посіла Зоріна Парамей, друге – Поліна Скоромна, третє – Єва Бурлака. У «десятирічних» чемпіонкою стала Анастасія Нестеренко, друге місце посіла Марія Безбабна, третє – Христина Ісаєва.

У хлопців перше місце посів Денис Тарасенко (до 14-ти років). Другим завершив змагання Демід Саєнко, третім – Олексій Загорулько. Михайло Вардаєв (до 12-ти років) став кращим у своїй віковій категорії. «Срібло» здобув Святослав Бундін, «бронзу» – Іван Міщенко. Чемпіоном у «десятирічних» став Тимофій Калінін. У віковій групі U-10 срібним призером став Богдан Халімон, «бронзовим» – Макар Чепурний.

У парному розряді «золоті» нагороди вибороли Ангеліна Мальована та Катерина Соловей у дівчат і Демід Саєнко та Кирило Петренко у юнаків. «Срібні» медалі здобули Дар’я Палієнко та Лариса Мусієнко і Святослав Бундін та Арсеній Трофименко. «Бронзові» в активі Аліни Олександренко та Вікторія Євченко і Арсеній Загорулько та Владислав Семененко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: