Сумський Центр учасників бойових дій відвідали представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

26.07.2021

Представники Уповноваженого Верховної Ради України з соціальних та економічних прав людини ознайомились з роботою КУ «Центр учасників бойових дій».

Під час офіційного візиту до Сум, який відбувся у п’ятницю, 23 липня, представник Уповноваженого Верховної Ради України з соціальних та економічних прав людини Олена СТЕПАНЕНКО, директор департаменту моніторингу та соціальних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Світлана ГЛУЩЕНКО та регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Сумській області Дмитро БОЙЧЕНКО ознайомились з роботою Центру.

Директор закладу Олександр МОРДВАНЮК провів екскурсію для гостей, ознайомивши з матеріально-технічною базою, переліком послуг, заходами, що проводяться в Центрі та за його межами, а також з організаціями, з якими співпрацює Центр.

Перший заступник директора департаменту соціального захисту населення Світлана МАРИНЧЕНКО розповіла про роботу соціальної установи та умови отримання послуг.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: