На Сумщині дівчинка отримала опік на новій зупинці

27.07.2021

Хотіли як краще, а вийшло, як завжди – так можна сказати про нове благо цивілізації, яке з’явилося в Глухові.

Йдеться про широко розрекламовану зупинку, встановлену в пров. Поштовому. Ось уже кілька років гостро стояло питання про те, що маршрутки, які зупиняються біля АТБ, створюють аварійну ситуацію. Тому місцева влада вирішила цю проблему – зробила нову зупинку трохи далі. Але від цього ситуація лише погіршилася, адже стару ніхто так і не демонтував! Тобто на сотні метрів – цілих дві зупинки!

Пасажири в розгубленості: куди йти? У результаті люди – скрізь! І маршрутки зупиняються і там, і там. Однак найцікавіше в тому, що стара зупинка знаходиться в тіні, і там є дві лавки: одна низька, інша – висока, для дітей і дорослих. А нова – стоїть на сонці та зроблена зі скла. Вона являє собою справжнісіньку парилку, яку не витримує ніхто! Очікувати транспорт у таких умовах – просто нереально, та й небезпечно в таку аномальну спеку. Тому народ повертається до старої зупинки і сидить в тіні. Потім люди біжать назустріч маршрутці, махають руками і просять підібрати. Водії з розумінням ставляться до глухівчан, враховуючи категорію пасажирів – пенсіонери та мами з дітьми, та ще з повними сумками із супермаркету. Плутанина істотно дезорганізує, але користуватися скляною парилкою бажаючих мало.. Здоров’я – дорожче.

А сьогоднішній випадок, що стався опівдні з маленькою дівчинкою, тільки додав аргументів на користь старого місця очікування. Так, на очах кореспондента до нової зупинки підійшли мама з малям років трьох, втомлена дитина з полегшенням сіла на лавку і тут же з криком схопилася. На попі залишився червоний слід від гарячих, розпечених на сонці, дощок. Дівчинка розплакалася, мама почала мінеральною водою з пляшки обтирати тіло доньки… Тепер точно зрозуміло, чому дорослі глухівчани не сідають на цю лавку вдень…

На фото: стара зупинка повна людей, а нова пустує.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: