На Конотопщині відбудеться Свято меду

27.07.2021

Уже вдруге на Конотопщині відбудеться Свято меду. Цього року такий захід пройде в центрі міста Конотоп, передає konotop.in.ua.

Метою свята є вшанування благородної праці пасічників, представлення та популяризація розвитку галузі бджільництва на Конотопщині.

27.07.2021 р. у міський раді відбулася зустріч-нарада з пасічниками – представниками громадської організації «Пасічники Посеймів’я» під керівництвом заступника міського голови Юрія ПАВЛОВА та за участі відповідальних працівників міської ради. Під час наради присутні обговорили організаційні питання проведення «Свята меду».

Захід планується провести на Маковія (медово-маковий Спас ) – 14 серпня. Дійство буде проходити у затінку каштанової алеї біля ЦДЮТ та парковій зоні серед дерев.

До участі у святі запрошуються БДЖОЛЯРІ та ВИРОБНИКИ КРАФТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (продукції власного виробництва: сири, випічка (здоба, вареники), питний мед, вино тощо) з об’єднаних громад Конотопського та інших районів Сумщини, Чернігівщини.

Початок заходу запланований орієнтовно на 10 годину. Гостей чекатимуть веселі аніматори, інтерактивні майданчики, фотозони, виступ художніх колективів. У програмі свята – смачні дегустації, цікаві майстер-класи, робота виставок-продажів.

Під час заходу буде представлено мед різних сортів, продукцію бджільництва, яку можна придбати, як пообіцяли пасічники, за помірними цінами.

Організаційний комітет Свята меду запрошує усіх бажаючих, як бджолярів, так і споживачів солодкої продукції, взяти участь у святкуванні та підтримати унікальну в культурному житті рідного краю подію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: