Чоловік лідерки роменського осередку «Правий сектор» під наркотиками побив людину

28.07.2021

Мова йде про вже відомого читачам «Сумських дебатів» Ігоря Магденка, який є чоловіком голови Роменського осередку НВР «Правий сектор» Юлії Магденко.

Подія сталася 21 липня. Того дня до депутата Роменської райради Романа Чорного звернулися мешканці одного з будинків. Вони скаржилися, що не мають можливості  гуляти з візками на дитячому майданчику, бо туди заїхали дві фури і невідомі особи проводять зварювальні роботи.

Приїхавши на місце події, Роман Чорний виявив там Ігоря Магденка. Депутат запитав у нього дозвільні документи, але у відповідь отримав потік нецензурної лексики та звинувачень у свій бік. Далі пішла зовсім неадекватна поведінка. «Були погрози, потім почав нацьковувати на мене собаку і кидати в мій бік палки… Я зрозумів, що спілкуватися з такою неадекватною людиної немає сенсу і набрав 102», — розповідає Роман Чорний.

У цей момент депутат почув кроки позаду себе. Коли озирнувся — побачив, що Магденко замахується обома руками на нього палкою, цілячись у голову. Депутат вчасно зреагував і підставив свою руку, відібравши «зброю» у супротивника.

На щастя, поліція приїхала швидко і почала оформляти протокол за напад на депутата. У цей час Ігор Магденко сів на своє авто та втік. Патрульні його наздогнали у районі СТО. Там Магденко чинив опір, але в результаті його таки посадили до патрульного авто і відвезли на освідування.

Судово-медична експертиза показала наявність у крові Ігоря Магденка марихуани натуральної та синтетичної. Наразі йому доведеться відповідати перед законом за їзду за кермом у стані наркотичного сп’яніння та за напад і нанесені тілесні ушкодження депутату районної ради.

Раніше «Сумські дебати» вже писали, що Ігор Магденко має темне кримінальне минуле — торгував наркотиками біля навчальних закладів, за що має відповідний судовий вирок.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: