У Шосткинській військовій частині змагались кінологи та їх чотирилапі

28.07.2021

Гвардійці військової частини 3022 Національної гвардії України провели змагання з багатоборства кінологів на першість військової частини. Змагання проводились з метою підвищення фізичної підготовки і професійної майстерності кінологів, покращення підготовки службових собак, обміну досвідом та виявлення кращих.

У змаганнях брали участь нацгвардійці зі складу кінологічних взводів 1 та 2 стрілецьких батальйонів з розрахунку по три учасники з кожного підрозділу, пише shostkanews.city.

У боротьбі за першість перевіряли майстерність по загальному курсу дресирування, подоланню смуги перешкод та вправам спеціального дресирування, а саме: слідова робота, затримання умовного порушника, вибірка людини по запаху речей та вибірка речі.

Всі учасники змагань показали майстерність, професіоналізм та жагу до перемоги. В особистій першості 1 місце здобув старший дресирувальник молодший сержант Вадим Кайнара зі службовим собакою по кличці «Джек», 2 місце посіли старший кінолог старший сержант Олександр Євменов зі службовим собакою по кличці «Міра», 3 місце – кінолог сержант Сергій Шибалко зі службовим собакою по кличці «Ада».

Місця в командній першості розподілилися наступним чином: 1 місце – команда 2 стрілецького батальйону та 2 місце – команда 1 стрілецького батальйону. За підсумками змагань особовий склад учасників та їх чотирилапі підлеглі були нагороджені грамотами та дипломами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: