“Не покошено, не прибрано, стоїть відро”: Мер Сум розкритикував недбайливих підприємців

28.07.2021

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив управлінню «Інспекція з благоустрою у м. Суми» активізувати роботу по наведенню порядку та благоустрою в Сумах.

Очільник громади повідомив, що необхідно проводити роботу з підприємцями, які не дотримуються правил благоустрою у місті. У разі, якщо не вистачає для виконання цього завдання працівників управління, – залучати інших посадових осіб виконавчих органів міської ради: «Нам треба з цими людьми якимось чином працювати, пояснювати. Давайте ми зробимо рейди, до яких залучимо працівників виконавчого комітету з інших підрозділів. Давайте зробимо або місячник, або тижневик, або день боротьби з недбайливими власниками своїх закладів, приміщень тощо. Не може такого бути, щоб біля одного власника покошено, прибрано, урна стоїть біля входу, а біля іншого – не покошено, не прибрано, стоїть відро. Якщо не розуміють, то давайте долучати поліцію, всі наші структурні підрозділи. Визначимося – формуємо постійно діючу групу окремим розпорядженням міського голови. Потрібно попрацювати до Дня міста».

Начальник управління «Інспекція з благоустрою м. Суми» Руслан ГОЛОПЬОРОВ сказав, що це питання опрацюють та нададуть свої пропозиції до розпорядження міського голови щодо створення постійно діючої комісії по наведенню порядку та благоустрою в місті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: