ФК “Альянс” таки оголосив про зняття з розіграшу Першої ліги і розформування команди

28.07.2021

Як ми прогнозували вчора, в Україні на одну команду стало менше – боси сумчан вирішили не миритися з суддівським свавіллям.

Керівництво “Альянса” ухвалило рішення закрити клуб і припинити участь основної команди у Першій лізі, повідомляє Футбол 24 з посиланням на Meta Ratings.

Зараз ведуться переговори клубного керівництва з футболістами щодо надання їм статусу вільних агентів. Раніше ПФЛ на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram підтвердила наміри Альянса знятися з розіграшу Першої ліги.

Нагадаємо, такий демарш босів клубу викликаний упередженими діями суддівської бригади у стартовому матчі Альянса з Металістом. Головний арбітр зустрічі Олександр Омельченко вилучив двох гравців сумчан, а також призначив пенальті у їхні ворота. Після гри президент Альянса Сергій Демченко емоційно прокоментував поразку своєї команди, назвавши дії арбітра “вбивством” і заявив, що може зняти клуб з Першої ліги через суддівство.

Цікаво, що перед футболістами Альянса перед початком сезону було поставлено завдання посісти місце у першій четвірці і у перехідних матчах поборотися за путівку в елітний дивізіон.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: