У Сумському прикордонному загоні пройшла практична підготовка курсантів

30.07.2021

У курсантів першого курсу факультету безпеки державного кордону Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького завершилось стажування в підрозділах Сумського прикордонного загону.

Практичне стажування – невід’ємна частина процесу підготовки висококваліфікованих офіцерів-прикордонників. Всього на ділянці відповідальності загону отримали практичні навички 29 курсантів прикордонного вишу.

Курсанти на практиці закріпили свої теоретичні знання, а також отримали досвід, який неодмінно стане в нагоді в майбутньому, як під час подальшого навчання, так і під час проходження служби підрозділах охорони державного кордону.

Підбиваючи підсумки стажування, виконуючий обов’язки начальника Сумського прикордонного загону полковник Володимир Вишневський подякував курсантам за продемонстровані вміння та навички, побажав подальших успіхів у здобутті престижної професії прикордонника, яка вимагає від охоронців кордону бути мужнім, сильним, підготовленим, а також за будь-яких обставин завжди бути готовим до захисту й оборони кордонів нашої Батьківщини.

Курсанти, які відзначилися під час виконання завдань з охорони державного кордону, були заохочені грамотами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: