Сумські тепловики відзвітували про підготовку до сезону

01.08.2021

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія Покутня повідомила, що заплановані заходи виконані по ТЕЦ на 48%, по теплових мережах – на 55%. Загальний відсоток готовності по підприємству становить 49%.

Підготовка йде за графіком. Уже укладено договір на поставку природного газу, зроблений запас вугілля. Паралельно підприємство тримає на контролі підготовку до опалювального сезону житлового фонду. Надія Покутня звернула увагу на проблеми з промиванням і заміною будинкових підігрівачів, відсутність у 46 будинках керуючих, проблеми із забезпеченням опаленням трьох відомчих будинків АТ «Сумський завод «Енергомаш» на вул. Вєтрова та поліклініки ЦМЛ на вул. Привокзальній.

У свою чергу, заступник директора дирекції КВПУ Ірина Рибальченко серед питань, які потребують втручання різних гілок влади, виділила відсутність у тепловиків рахунків із спеціальним режимом використання.

Щодо поточної ситуації з підготовкою до осінньо-зимового періоду представник КВПУ повідомила, що готовність котельні становить 45%. Борг за газ теплопостачальна організація має намір віддавати в першу чергу за рахунок коштів держбюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах – чекають на підписання відповідного закону.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: