Бацмани відсвяткували День села

01.08.2021

Останнього дня липня свої обійми відкрили мешканці села Бацмани, які радо зустрічали гостей з усіх куточків Роменської міської територіальної  громади. Особливу увагу, звичайно ж, приділяли усім, хто народився і виріс, хто нині живе і працює тут.

Без сумніву, всі здобутки громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів села, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням. Тож, під час урочистої частини кращих представників села було відзначено подяками Виконавчого комітету Роменської міської ради та цінними подарунками.

31 липня на святковому майданчику було весело та гамірно. Організаторам вдалося знайти свій оригінальний підхід до його відзначення, згуртувати небайдужих людей, а жителі села підтримали це починання з величезним ентузіазмом.

Для своїх земляків та гостей свята працівники та аматори Бацманівського об’єкту дозвіллєвої роботи подарували святковий концерт, який заряджав позитивними емоціями та дарував присутнім відчуття тепла та родинного затишку.

Протягом всього свята смачно пахло шашликами, звідусіль лунав сміх дітей, які весело стрибали на батутах та надувних гірках.  Панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання.

Роменська міська рада

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
30.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині обстріляли 5 громад
30.04.2024 Найбільше диверсійно-розвідувальні групи фіксуються на Сумському напрямку — речник ДПСУ Демченко
30.04.2024 У Ромнах попрощаються із захисником Олександром Багметом
30.04.2024 На Сумщині було щонайменше два зіткнення з ДРГ
30.04.2024 У Шосткинській громаді триватиме робота з ремонту та благоустрою шкільних укриттів
30.04.2024 У Сумах за тиждень у перинатальному центрі Пресвятої Діви Марії народилось 25 дітей

Коментарі: