На Сумщині депутат побив 11-річного хлопчика

07.08.2021

Приводом для звернення до журналістів жителя села Студенок послужив кричущий, на його думку, вчинок односельця, який є працівником сільради і місцевим депутатом.

Чоловік розповів свою версію події, згідно з якою справа була така: компанія школярів, що складається з хлопчиків і дівчаток приблизно одного віку (від 10 до 13 років), відпочивала на сільському ставку, як раптом його син Ваня виявив на березі плавки однієї з подружок. Рухома виключно прагненням зробити добру справу, дитина віднесла знайдений одяг його власниці: мовляв, тримай, це твоя річ, ти, напевно, її втратила і шукаєш… Школярка була впевнена, що про відсутність нижньої білизни ніхто з друзів не здогадувався. Тому вручення трусиків на очах у всієї компанії повалило її в стан істерики, і вона поскаржилася батькові, що Ваня її зганьбив.

Одержимий бажанням покарати кривдника дорослий чоловік, за сорок і вагою близько 150 кг, прибіг до альтанки, де відпочивали діти, і прямо при них накинувся на 11-річного хлопчика. Не підбираючи виразів, накричав на дитину і почав її бити.

Батько Івана, який дізнався про те, що сталося, вирішив не залишати дії односельчанина безкарними і написав заяву в поліцію, пише Ваш шанс.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: