Житель Сумщини убив сусіда

09.08.2021

Подія сталася 6 серпня, близько 20:00. До поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя села Воскресенка Буринської об’єднаної територіальної громади про виявлення закривавленого тіла свого сусіда. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції для встановлення всіх обставин події.

“У ході проведення оперативно-розшукових заходів дільничні офіцери поліції, слідчі та працівники інших оперативних служб Конотопського районного відділу поліції та відділення поліцейської діяльності 1 (м. Буринь) оперативно встановили перебіг подій того дня, – розповідає тимчасового виконуючи обов’язки начальника Конотопського районного відділу поліції Олександр Васильченко. – Виявилося, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між 38-річним чоловіком та його 62-річним сусідом виникла словесна перепалка. В ході сварки старший чоловік схопився за ножа та наніс молодику ножові поранення, від яких останній загинув.”

Прибувши на місце події, працівниками поліції було встановлено та опитано всіх свідків події, які вказали на можливого винуватця злочину.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі під процесуальним керівництвом Конотопської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Досудове розслідування триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: