Суми заполонили незаконні МАФи

09.08.2021

На нараді в сумській мерії міський голова Олександр Лисенко підняв проблему установки на території Сум незаконних споруд. За його словами, минулого тижня в місті з’явилося кілька МАФів із продажу баштанних, на які немає ніяких документів. Тому він звернувся до підприємців: «Ще раз нагадую підприємцям: є певна процедура, треба її пройти, взяти участь в аукціоні, отримати всі документи і встановити кіоск. Є ще один шлях – сезонна торгівля. На сьогодні незаконних МАФів в Сумах близько 20. На їх установку потрібно рішення виконкому, але таких документів немає. З’явилися вони на зелених зонах, газонах, тротуарах».

Тому перший заступник мера зібрав нараду, всіх підприємців попередили – вони повинні самостійно прибрати свої кіоски. Якщо до кінця дня ПП самі не приберуть незаконні конструкції, в цьому їм допоможе місто. Є вже рішення виконкому про демонтаж.

До слова, за інформацією інспекції з благоустрою, із 20 незаконних МАФів прибрали тільки дві конструкції. Інформацію по іншим передали на демонтаж.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: